Het is alweer februari, wat gaat de tijd toch snel! Februari is de maand waarin het Chinese nieuwjaar wordt gevierd én de maand waarin ik mijn 21e verjaardag vier. Iets wat ik natuurlijk groots ga aanpakken en waar ik heel veel zin in heb.

Ook deze maand begon goed. Ik heb gewerkt voor M∙A∙C Cosmetics, jullie kennen het vast wel, van die mooie matte lipsticks en shiny hightlighters. Een leuk weetje, volgende week komt de nieuwe viva glam lipstick van Ariane Grande in de winkels te liggen. Ik kan jullie alvast vertellen; die is prachtig! Maar, even terug naar wat belangrijk is: ik heb gewoon voor M.A.C gewerkt!

Ik mocht de nieuwe Retro Matte Liquid Lipcolour showen aan de klanten in de M∙A∙C store. Overigens ben ik rechtstreeks gecast door het hoofdkantoor in Parijs, wat natuurlijk super is!

Er zijn vijftien nieuwe kleuren van M.A.C, deze liggen sinds kort in de winkel en ze zijn stuk voor stuk uniek. Of je nu kiest voor de Fashion Legacy, een intense fel rode kleur, of voor de Lady-Be-Good, een charmante nude; beidden blijven na zelfs een lunch en meer dan één koffie goed zitten. Daarnaast hebben ze allemaal een mooie suède finish. Als je ze wilt uitproberen kun je dat altijd doen in een van de velen M.A.C stores. Ik ben benieuwd wat jullie van deze make-up lijn vinden. Ik ben er in ieder geval enthousiast over. Maar, wees er snel bij want ze vliegen de winkel uit. Dat kan ik uit ervaring vertellen!

Stay tuned, want er komen allerlei leuke dingen aan deze maand. Vrijdag heb ik een photoshoot, mijn vriendinnetje Merel neemt de foto’s. Zij volgt een opleiding aan de fotovakschool. Die foto’s zien jullie uiteraard terug op mijn fotoblog, die jullie op mijn website terug kunnen zien.

Daarnaast ga ik naar Rome! Een stad waar ik al jaren van droom en nu ga ik er eindelijk naar toe. Ik verblijf vlakbij het Vaticaan, zodat ik gezellig een bakkie kan doen met de Paus. Altijd leuk. Ik kan niet wachten om het Colosseum te zien, vooral na al die gladiator films die ik mijn leven heb gezien. Het ziet er naar uit dat ik mijn winterjas thuis kan laten want het weer is echt super!

Als afsluiter heb ik wat leuke backstage foto’s van mijn werkdag in de M.A.C store.

image3

image2

Hier draag ik een ombre lip met de kleuren: Tailored To Tease en Feels So Grand.

image1

Hier draag ik de kleuren: High Drama en Recollection.