De Amsterdam Fashion Week is weer begonnen. Via mijn vriendin Daphne Matthew, bekend van Fitgirls.nl ben ik aangemeld voor een Yoga workout in het Hoxton Hotel in Amsterdam. Zoals jullie weten ben ik een echte sportfreak en ben ik altijd in beweging dus deze uitnodiging kon ik natuurlijk niet afslaan. Helaas belde Daphne mij de avond ervoor om te vertellen dat ze niet lekker was en met griep in bed lag, wel vertelde ze mij dat ik toch langs kon gaan. Dat ging ik natuurlijk ook gewoon doen. Ik heb mijn huisgenoot Lotte Keijser, ook bekend van Hollands Next Topmodel, gezellig meegenomen. Zij is ook altijd wel in voor een workout!

Schermafdruk 2016-01-25 10.21.58

Eenmaal aangekomen in het Hoxton Hotel kregen wij een yoga outfit van Fableticshet merk is opgericht door Kate Hudson, wat echt aan te raden is om te dragen tijdens je workout! Het zit heel erg comfortabel en je lichaam komt er heel mooi in uit wat natuurlijk ook mooi meegenomen is :). Zelf ben ik niet heel erg bekend met Yoga en was het voor mij wel even wennen. Gelukkig ben ik nog lenig na al die jaren Ballet en kwam dit goed van pas tijdens de Yoga workout. Na 30 minuten verschillende soorten yoga oefeningen te hebben uitgevoerd was het alweer voorbij. Ik vond het heel erg leuk en het is zeker aan te raden om eens een yoga workshop te volgen. Ik ben weer helemaal tot rust gekomen na mijn drukke week. Heel erg bedankt daph!

Schermafdruk 2016-01-25 12.04.58